Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/jailijakosamja.com/public_html/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Info Punkt – JA ili ja, ko sam ja?

Info punkt

Ako ste dovoljno hrabri da pružite ruku autoru knjige, dr Lazaru Trifunoviću i napravite prvi korak sa njim, knjiga će vas povesti u divnu avanturu samospoznaje, koja otpočinje već provokativnim naslovom. Knjiga JA ili ja, ko sam ja? upućuje čitaoca na putovanje unutar samoga sebe i na niz egzistencijalnih upitanosti koje svakog čoveka bar jednom u životu nateraju da zastane, duboko udahne, osvrne se oko i u sebi, pre nego što donese odluku kojim mu putem valja dalje hoditi.

Urednica knjige Dragana Grbić

JA ili ja, ko sam ja?

O knjizi…

Knjiga JA ili ja, ko sam ja? je napisana kao rezime ličnog iskustva proisteklog iz nastojanja autora da svoj život dovede iz haotičnog stanja u stanje ravnoteže. Iako je autor shvatio da bi ona mogla da pomogne još nekom, knjigu je napisao “za svoju dušu”, bez bilo kakvih očekivanja. Vođen idejom da je knjiga zdrava duhovna hrana i da bi kao takva i trebala da se prodaje među zdravom hranom, autor je prihvatio prijateljsku ponudu Bio špajza da mu pomogne oko izdavanja knjige. Otuda je izdavač prva tri izdanja Bio špajz, a knjiga se prodavala samo u njihovim radnjama zdrave hrane.

 

Kako je knjiga doživela veliki uspeh i jos uvek postoji velika potražnja za knjigom ona se sada može naći u knjižarama širom Srbije, a takođe je izdata i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Knjiga je izdata i u elektronskoj verziji (ebook).

 

Putopisna autobiografija ispričana kroz razvojne faze psihosinteze donosi priču o dva puta koja su za autora knjige dr Lazara Trifunovića imala isti početak. Jedan put je autora vodio po prostranstvima planete Zemlje, a drugi na putovanje unutar njega samog. Knjiga ima 318 stranica, opremljena je sa 45 fotografija nastalih tokom autorovih putovanja i 5 ilustracija umetnice Selene Tabaković, koje tematski prate poglavlja knjige.


 

Amazon Ebook Download

Kliknite na zastavu da biste izabrali Amazon željene države

USAUKDEFRESITNLJPBRCAMXAUIN

Prodajna mesta i promocije

Srbija

BEOGRADZEMUNGORNJI MILANOVACJAGODINANIŠKRAGUJEVACKRALJEVOKRUŠEVACPOŽAREVACSREMSKA MITROVICASUBOTICAUŽICEVALJEVONOVI SADPANČEVOODRŽANE PROMOCIJE

Crna Gora

PODGORICANIKŠIĆTIVATHERCEG NOVIIGALOPETROVACBARKOTORBUDVACETINJEBIJELO POLJEODRŽANE PROMOCIJE

Bosna i Hercegovina

SARAJEVOBANJA LUKATUZLATREBINJE

Promocije

KNJIGA: JA ili ja, ko sam ja?

Radionica „Šta je to lični razvoj?“

Radionica „Šta je to lični razvoj?“ omogućava uvid u koncept ličnog razvoja bez obzira na metode koje se pri tome koriste, kao i saznanje da kao ljudska bića imamo neograničenu mogućnost razvoja.

 

Radionica se sastoji iz četiri dela tokom kojih se koristi metoda vizuelizacije kojom se prolazi kroz ceo život, od časa rođenja do danas, sto omogućava učesnicima da uvide gde su se i zašto zaglavili u svom razvoju. Teoretskim objašnjenjima psihičke strukture čoveka, promena koje dovode do ličnog razvoja, zatim objašnjenjima psihičkih elemenata poput ega, senke (nižeg nesvesnog) i procesa u kojima se oni stvaraju, omogućava se učesnicima da steknu uvid šta bi trebali da rade dalje u procesu ličnog razvoja. Tome doprinose i kreativne meditacije kojima se završava svaki od četiri dela radionice.

 

Radionica je namenjena svima koji žele da rade na sebi i da se razvijaju kao ljudska bića.

KONTAKTIRAJTE NAS