Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/jailijakosamja.com/public_html/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Autor – JA ili ja, ko sam ja?

Ko je Lazar Trifunović?

Preda mnom je jedna dosta neobična knjiga, sa takođe dosta neobičnim naslovom: JA ili ja, ko sam ja? Čija je to knjiga? Lazara Trifunovića, lekara iz Novog Sada ― ne samo autora dosta neobične knjige, već autora, sasvim neobičnog čoveka. Čoveka-putnika (homo viator), ne samo svetskog, već kosmičkog Putnika. Zašto kosmičkog? Iz prostog razloga što je Lazar Trifunović, putujući planetom Zemljom, posećujući sve njene kontinente, uporedo putovao iznutra, kroz lavirint svog duševno-duhovnog života.

Akademik Vladeta Jerotić

Pisac Lekar

Dr Lazar Trifunović

Pisac...

Godine 2013. napisao je knjigu pod nazivom JA ili ja, ko sam ja? u kojoj je sabrao sva svoja dotadašnja iskustva. Kao sto pisac i napominje ništa od onoga što je napisano nije njegovo znanje, nego shvatanje raznih tradicija i učenja koja je sam sakupljao na različite načine. Odlučivši da uobliči u knjigu mnoštvo beleški koje su nastajale tokom 20 godina, Lazar Trifunović krenuo je još jednom na put kojim je prošao da bi i sa drugima podelio svoja prikupljena znanja.

Moja kniga...

Dr Lazar Trifunović

Lekar...

U želji da dalje produbi shvatanje o čovekovom telu, zdravlju i bolesti, posle završenog medicinskog fakulteta boravi u Indiji i Africi dve godine. Nakon toga odlazi u Veliku Britaniju, te upisuje studije Homeopatije na Vestminster univerzitetu u Londonu.

U nastojanju da sklopi "Medicinski Mozaik", tokom studiranja, nastavlja intenzivno da putuje po Aziji, Africi i Južnoj Americi i završava trening za učitelja joge. Po završetku homeopatskog fakulteta putuje na Tibet nakon čega počinje sa radom u Novom Sadu.

Od 2000. – 2007. godine jednom godišnje posećuje bolnicu za lepru Parao (Varanasi, Indija) radi daljeg usavršavanja.

2010/2011 godine završava prvi stepen “Re-vision” koledža za integrativnu psihosintezu u Londonu u želji da dalje produbi znanje o ljudskoj psihi.

Moja kniga...

JA ili ja, ko sam ja?

2014

Autor knjige JA ili ja, ko sam ja?
Customer Support / Integration

Dr Lazar Trifunović se na pisanje knjige odlučio vođen idejom da bi njegovo putešestvije moglo biti putokaz za nekog. Kao takva, knjiga je lako našla put do svojih čitalaca. Da je velik broj čitalaca upravo tako i doživeo knjigu, govori cinjenica da je knjiga do sada doživela više izdanja u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Pored toga, 16 promicija knjige u Srbiji i 6 u Crnoj Gori bile su izuzetno posećene. Činjenica da je čitalačka publika doživela ovu knjigu onako kako je Lazar i zamislio njenu svrhu, dodatno je zaokružila njegov rad na ovoj knjizi. Zbog velike zainteresovanosti za knjigu autor je počeo da drži radionice pod nazivom „Šta je to lični razvoj?“ u saradnji sa afirmacionim centrom Life School (www.lifeschool.rs). Uspešnost radionice dovela je do toga da je autor knjige pozvan da drži radionice o ličnom razvoju i u drugim gradovima Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Homeopatska ordinacija Agora

Od 2004

Lekar homeopata

Kao jedini homeopata u Srbiji koji je završio homeopatski fakultet (Vestminster univerzitet, London), zatim, zbog stalne saradnje sa homeopatama širom sveta, kao i činjenice da se smatra jednim od vodećih autoriteta iz homeopatije u Srbiji, član je stručne komisije za tradicionalnu medicinu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.


 

Komentari